Les mer

Vi må hente inn personopplysningene dine merket med *, for å kunne bekrefte ditt abonnement. Vi kan dessverre ikke hjelpe deg uten disse opplysningene. Det er valgfritt å oppgi resten av informasjonen.

Du aksepterer også at informasjonen om deg kan knyttes til andre data som Klépierre Management har tilgang til, og at disse kan brukes til å analysere profilen din, for å sende deg tilpassede meldinger og tilbud. Informasjonen din kan også bli brukt til statistiske formål, som blant annet spørreundersøkelser.

Det er kun personer med direkte godkjenning fra Klépierre Management og personer som administrerer abonnementskontoer som har tilgang til informasjon om deg. Mer informasjon om dette finner du i Personvernpolitikken vår.

Klépierre Management lagrer informasjonen om deg så lenge du er abonnent. Dersom du ikke er en aktiv bruker, vil informasjonen om deg slettes senest tre år etter siste gang du var i kontakt med Klépierre Management, med mindre du har gitt oss tillatelse til å lagre den lenger.

Du har rett til å få tilgang til, endre, slette, begrense, overføre, motsette deg bruken samt å fremme en reklamasjon ovenfor en nasjonal myndighet som har ansvaret for personvern i henhold til gjeldende lov. Du kan også trekke tilbake samtykket når som helst ved å trykke på linken «Avmelding» i nyhetsbrevene du mottar fra Klépierre Management.

Hvis du har spørsmål, og / eller du ønsker å benytte deg av disse rettighetene, kan du logge deg på kontoen din for å gjøre endringene du ønsker. Dersom du har en spesifikk forespørsel du ønsker å fremme (som ikke dekkes av alternativene på kontoen din), kan du sende en e-post til Klépierre Management sammen med et ID-bevis til følgende adresse: GDPR.norge@steenstrom.com.

Du kan også lese de juridiske merknadene og brukervilkårene på nettstedet vårt.

Top