5 trender på tilbud

Trend08/01/2016

Vær forut for moten og se hvilke vår-trender du bør shoppe på salg!

Man kan lett gå berserk når det er salg. Men før du går helt bananas, kan det være en god ide å planlegge kjøpene dine litt mer strategisk. Vær smart og gå på tilbudsjakt etter vårsesongens nye trender. På den måten kan du både være forut for moten, og samtidig spare mange penger. Smart, ikke sant!?
For å hjelpe deg med shoppinglisten, viser vi deg 5 av vårens største trender som du finner på salg NÅ!

Trend 1. Silkekjoler
Florlette sommerkjoler er en må-ha til våren og sommeren. Finn din sommerkjole nå, til en tredjedel av prisen, og vær klar til å danse sommeren i møte.

Trend 2. Tynne stropper
Til våren dukker spagettistroppene opp igjen på motehimmelen. De tynne stroppene ses på alt fra kule tanktopper med blondedetaljer til delikate silkekjoler og florlett chiffon

Trend 3. Lang ørepynt
I vår skal ørepynten være lang og delikat. Øredobbene må gjerne være  skulderlange og de trenger ikke å matche. Finn dine delikate showstoppere på salg nå, og gjør dine vår-antrekk superkule og interessante på null komma niks!

Trend 4. Sølv
Metall er på mote og i vår skal det være sølv. Sølv kommer til å dukke opp overalt og på alt fra kule bukser og jakker til fine sommerkjoler, lekre sko,
vesker og smykker. Så gå på jakt etter tilbud på et metallisk skopar til nedsatt pris! 

Trend 5. Jeans
Jeans er en evig klassiker. Designerne ser ikke ut til å bli trett av trenden og det blir heller ikke vi. Finn deg derfor et par kule jeans eller en denimjakke på salg, og vær påkledd til den nye sesongen.  

Topp fra Cubus før 199,– nå 99,50         
Sølv loafers fra H&M før 349,– nå 200,–        
Ørepynt fra Bjørklund før 498,– nå 198,–        
Jeans fra Bik Bok før 599,– nå 299,–        
Lang kjole fra H&M før 349,– nå 200,–        

Alle priser er veiledende. Vi tar forbehold for utsolgte varer.

Andre nyheter

Top