Alderen skjemmer ingen

Nyheter27/11/2015

Litt jålete har man lov å være uansett alder. Se hvordan du som moden og erfaren kvinne vedlikeholder hud og kropp, og føl deg hottere enn noensinne. 

Selv om vi med alderen hviler mer i oss selv, kan vi fortsatt ha et ønske om å ville se best mulig ut.

Å finne de riktige anti-age produktene kan være en stor utfordring. Utvalget er enormt og det kan derfor være vanskelig å se skogen for bare trær. For å gi deg litt hjelp på veien, gir vi deg våre bud på modne favoritter samt noen gode tips til hvordan du bruker dem.

Spenstig hud ….. Ved regelmessig å skrubbe både kropp og ansikt får huden din en jevnere overflate, samt et friskere og yngre utseende. For å få et best mulig resultat bør du bruke et peelingprodukt som passer til deg og din hudtype. Eksfolieringen etterfølges av en rik fuktighetskrem som du smører inn i huden med sirkulære bevegelser. Det øker blodsirkulasjonen og motvirker de forhatte cellulittene. Til ansiktet anbefaler vi at du bruker en ansiktskrem som motvirker aldringstegn og beskytter mot solskader, som pigmentflekker. …

og spretne pupper Brystene våre består mest av hud, og de er derfor lett påvirkelig av tyngdekraften. Med årene strekker brystvevet seg og puppene begynner (dessverre) å henge. Ved å kjøpe en BH med perfekt passform kan du unngå hengepupper. Med den riktige støtte og den rette passform kan en BH nemlig beskytte brystvevet ditt, og dermed også bevare spenstigheten i brystene dine.

NB! For å sikre deg at du går hjem med en BH som passer perfekt, anbefaler vi deg at du får hjelp av en av våre medarbeider. De har erfaring, og de vet hva som skal til for å gi deg og fordelene dine et realt løft!

Velkommen innom senteret for mer moden inspirasjon.

  • Body Scrub Dead Sea Magik Spa fra Vita 239,-
  • BH fra Cubus 169,-
  • Den ultimative anti-age guide av Thorbjørg Hafsteinsdottir 273,-
  • Cellulitt krem Mama mio fra Vita 549,-

Alle priser er veiledende. Vi tar forbehold for utsolgte varer.

Andre nyheter

Top