Alltid beredt!

Trend09/12/2015

Se hva slags produkter du gjør lurt i å ha i veska når du skal på julebord.

Desember er den store festmåneden. Vi holder julefest med jobben, vennene, idrettslaget og familien. Partyantrekket skal på, hælene spisses og sminken legges. Wow! Du ligner en million! Vær sikker på at den gode feststilen holder fra start til slutt, og la deg inspirere av våre forslag til hva slags produkter du bør ha med deg i veska når du skal til julefest.

1. En herlig blanding av mektig julemat, rødvin og akevitt smaker utrolig godt, men det gir ikke den beste ånde. Husk alltid å ha en pakke tyggegummi i veska, så slipper du å skremme bort dansepartneren.   
2. En strømpe som har raknet, er mer shabby enn chic. Ha med deg et par ekstra strømpebukser, slik at du er forberedt før uhellet inntreffer.
3. Når dansefoten kjører på fullt gir, er det fort gjort å få hull på både en og to strømpebukser. Derfor bør du alltid ha en liten flaske med klar neglelakk i nærheten. Med et lett strøk direkte på hullet unngår du at det utvider seg og blir enda større.  
4. Pakk med deg et par komfortable sko i en fin stoffpose, slik at du unngår vonde og hovne føtter når du skal traske hjemover.
5. Pakk med deg et bærbart batteri til telefonen slik at du har mulighet for å ringe hjem når du skal hentes av kjæresten.

Kom innom senteret og få massevis av stilige motetips til julebordet.

Shopper fra  H&M, 199,–      
Seche neglelakk ”Vite Dry Fast Top Coat” fra Kicks, 129,–      
Strømpebukse 20 den fra Kappahl, 89,90  
Vinterstøvel fra Eurosko, 799,–  
Monster Powercard batteri fra Eplehuset, 199,–      
Tyggegummi fra Narvesen    

Alle priser er veiledende. Vi tar forbehold for utsolgte varer.

Andre nyheter

Top