Få stilen – Bond-babe

Få stilen01/11/2015

Få stilen til den 51 årige italienske skuespillerinnen og Bond-baben Monica Bellucci.  

Monica Bellucci har spilt i mange internasjonale storfilmer og hun er spesielt kjent for sine sexy roller som forførerisk diva.

Den italienske skjønnheten er for tiden aktuell i rollen som Lucia Sciarra, i den premiereklare filmen James Bond ”Spectre ”. Og i en alder av 51 år kan hun skryte på seg tittelen som den eldste Bond-girl noensinne. Men ifølge Monica Bellucci er hun ikke en Bond-girl - hun er nemlig en Bond-woman. Smart dame!

Kvinne med stort K
Monica Bellucci er en kvinne som alltid skaper oppsikt på den røde løperen, og hun liker det. Med sitt lange mørke hår og sine fantastiske kvinnelige former, skrider hun opp den røde løperen og poserer for fotografene som en ekte filmdiva.

Dramatiske detaljer
Har du lyst til å kopiere Monica Bellucci sin feminine stil til julebordet med jobben? Gå for dramatiske detaljer og bli festens femme fatale. Velg en enkel svart kjole som fremhever formene dine og en vågal, knallrød kåpe, som du i ekte divastil kaster av deg når du ankommer festen ( selvfølgelig litt senere enn de andre). Og helt til slutt krydrer du antrekket med lekre øredobber, sexy røde lepper, en elegant clutch og et skinnende blankt hår. Oh la la...

  • Kjole fra Kappahl, 399,-    
  • Kåpe fra Vero Moda, 499,95,-    
  • Knehøye støvletter fra H&M, 499,-    
  • Clutch fra H&M, 99,-    
  • Ørepynt fra Bjørklund Ur og gull, 798,-    

Alle priser er veiledende. Vi tar forbehold for utsolgte varer.

Andre nyheter

Top