Få stilen - Gwyneth Paltrow

Få stilen11/01/2016

Få stilen til den Oscar-vinnende skuespillerinnen og tobarnsmammaen Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow har vært en del av Hollywood-sirkuset i over 20 år. I løpet av den tiden har hun rukket å lage mange flotte filmer som bl.a. Seven,  Emma, Den talentfulle Mr. Ripley og  sist, men ikke minst,  Shakespeare in love, som hun mottok den prestisjefylte Oscar-prisen ”Beste kvinnelige hovedrolle” for i 1998.

I dag er Gwyneth Paltrow også kjent for sin sunne livsstil. Hun har en egen wellness blogg - Goop.com, hvor hun inspirerer med alt fra sunne matoppskrifter til treningstips og råd til travle småbarnsforeldre. Den vakre skuespillerinnen har også fått øynene opp for Norge. I 2015 teamet hun nemlig opp med den norske skuespillerinnen og designeren, Pia Tjelta. Sammen designet de en kolleksjon bestående av lekre kjoler, under navnet byTimo.

Få stilen
Synes du Gwyneth Paltrow er ei flott dame med god stil som du godt kan tenke deg å kopiere? Da bør du gå etter garderobe-klassikere som kan overleve flere sesonger.  Invester i en lekker, svart skipperjakke og match den med et par stramme, mørkeblå jeans, lange støvletter i semsket skinn og store, feminine solbriller – så er du sikret Gwyneth Paltrows’ enkle, naturlige og feminine stil.   

Støvler fra H&M, 399,–    
Skipperjakke fra Kappahl, 999,–    
Jegging Jane Twill fra Cubus, 299,–    
Lancôme Lábsolu Rouge leppestift, farge: 305, fra Kicks, 290,–    

Alle priser er veiledende. Vi tar forbehold for utsolgte varer.

Andre nyheter

Top