titleNewsletter.newsletter

Kjør fjernstyrte biler med Vestfold RC senter på Tønsbergdagen!

Events15/06/2015

På Tønsbergdagen torsdag 18. juni blir det yrende liv og salgsboder på Farmannstorvet. Fra klokken 16 på Tønsbergdagen kan du også kjøre fjernstyrte biler med Vestfold RC senter!

Vestfold RC senter er en relativt nystartet klubb i Tønsberg, og feirer sitt 1års jubileum den kommende helgen. De har i dag 65 medlemmer i alderen 8-65 år, men tar gjerne imot enda flere bilinteresserte små og store. I tillegg til en genuin interesse for fjernstyrte biler og kjøring er klubben opptatt av å være et godt alternativ - både som hobby og som en sosial arena.  

Vestfold RC senter holder til i samme bygg som Norwegian Modellers på Sem. Her har de bygget opp 2 baner - en mindre treningsbane, og en større bane som brukes til konkurranser som for eksempel VestfoldMesterskap! Til dem som ønsker å prøve seg på banene, er det mulig å leie en bil (kr. 100,- /timen). Ofte går det ikke lang tid før "prøvekjørerne" dukker opp med egen bil!

Følg gjerne klubbens Facebookside, Vestfold RC senter, og ta gjerne en tur ut til klubblokalene deres på Sem den 19.-21. juni - her blir det liv og røre - og ikke minst MASSE bilkjøring! Gatebil kommer også med en skikkelig driftebil+++... Stikk også innom dem på Farmannstorvet for en prat og litt bilkjøring - dette blir gøy!

Av siri.ekeberg

Andre nyheter

Top
Top