titleNewsletter.newsletter

Nye striper i alle regnbuens farger!

Nyheter26/05/2016

Alle barn er like ulike! Polarn O Pyret lanserer en kolleksjon i alle regnbuens striper som symbol på alle barns likeverd.

For 40 år siden designet Polarn O. Pyret sin aller første stripete genser. Siden har barneklæreksperten jobbet etter samme tanke - Alle barn er unike, alle barn er like ulike! I anledning 40-års jubileet lanseres nå en kolleksjon i alle regnbuens striper som symbol på alle barns likeverd. For hvert solgte plagg fra kolleksjonen går 10 kr uavkortet til World Childhood Foundations virksomhet.

Flere plagg fra Polarn O. Pyrets sommerkolleksjon har fått regnbuens herlige farger for å vise mangfoldet i alle barns likeverd. Kolleksjonen er sydd i myk trikå og hovedsakelig i økologisk bomull. Perfekt for alle sommerens aktiviteter! Til de aller minste finnes omslagsbody, som vanlig med ekstra plass til bleien, og en matchende lue. Til de litt større barna finnes blant annet en kjole med prikker i regnbuens farger og en myk herlig buksedress.

For hvert solgte plagg fra kolleksjonen vil dessuten 10 kr uavkortet gå til World Childhood Foundations virksomhet, fordi barn skal få være barn nå og i framtiden.

- Alt vi gjør tar utgangspunkt i barnets beste. Kampanjen «Like Ulike» er uttrykk for at vi i 40 år alltid har vernet om at barn skal få være barn og at alle barn er like mye verdt. Den-ne visjonen deler World Childhood Foundation med oss, og derfor kjennes det naturlig å bidra litt ekstra til dem i denne kampanjen - i tillegg til vårt langsiktige samarbeid. Men fremfor alt er regnbue-kolleksjonen en herlig fargerik kolleksjon som passer perfekt for lek gjennom lange sommerdager, sier Sofia Sandblom, markedssjef i Polarn O. Pyret.

Akkurat som Polarn O. Pyret elsker Childhood ulikhet, og vi arbeider for alle barns rett til bare å få være barn. Polarn O. Pyret er en viktig og engasjerende partner for Childhood og vi er stolte over at vårt samarbeid utvides til også å inkludere denne fine regnbue-kolleksjonen, sier Paula Guillet de Monthoux, generalsekretær i Childhood.

Regnbue-kolleksjonen kommer i salg hos Polarn O. Pyret her på senteret i 22:-)

Andre nyheter

Top
Top